A Salva Vita Alapítvány 2019-ben indult szociális vállalkozása a SZEGLET KÖZÖSSÉGI TÉR, mellyel célunk integrált és befogadó alkotóműhelyek működtetése fogyatékos, illetve megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásával, valamint változatos szakmai programokat, közösségi eseményeket, kínáló közösségi tér létrehozása volt.

 

 

A fogyatékossággal élő, illetve megváltozott munkaképességű munkavállalókat is foglalkoztató alkotó térben minden látogató megtudhatja:

  • hogyan készíthet egészséges vegán ételeket a Tunki-Tunki műhelyben,
  • melyek a sikeres fotózás kulisszatitkai Czabán Mátétól,
  • mi kell ahhoz, hogy saját tervezésű textilekkel díszíthesse otthonát és környezetét a Szita textilműhelyben.

A házban a Salva Vita Alapítvány misszójához és tevékenységéhez kapcsolódó szakmai és szemléletformáló programok, közösségi események is megrendezésre kerülnek.

A ház otthont ad Salva Vita Alapítvány irodájának. Ügyfeleink – előzetes bejelentkezést követően – az Erzsébet körúti irodánk helyett most már itt találnak minket.

A SZEGLET kávézójával nyitva áll minden érdeklődő előtt is, mellyel célunk, hogy a házat a helyi lakosok is mielőbb megismerjék és birtokba vegyék.

A SZEGLET élmény megtapasztalásához rendezvénytermeink bérelhetők, a bérleti díjból származó bevételek a fogyatékos emberek érdekében végzett tevékenységekre fordítódnak.

Elérhetőségeink:

+36 30 915 28 89
[email protected]

További infromáció:

www.szeglet.hu

 

A SZEGLET létrehozását a dániai THE VELUX FOUNDATIONS támogatta.