Adományozz!

Legyen Nóri támogatottból, önálló keresettel rendelkező munkavállaló.

Ne helyette tegyük, képessé tegyük.

adó 1% felajánlás

Adományozok

Önkénteskedem

Kedves Adományozónk!

A beérkező adományok segítségével jelenleg ifjúsági házunk működését lehet támogatni, ahol fogyatékos fiatalok fejlesztését, elhelyezkedését segítjük.

Adományodat átutalással is eljuttathatod hozzánk a számlaszámunkra: 11600006-00000001-97119750

A megjegyzés rovatban kérjük add meg az e-mail címedet.

Nézd meg mire költjük az adományodat!

Igaz történetek

Hannát a L.I.K.E. programunk során ismertük meg, mely nem dolgozó, nem tanuló fiataloknak segített.

„Nagy örömmel tölt el, hogy a Salva Vita Alapítvány segítségével szeptember 19-től a dolgozó emberek táborát erősítem. Az Alfa Rehabilitációs Közhasznú Nonprofit kft. munkatársa vagyok, mint piackutató. Nagyon kézenfekvő munkát sikerült találni, amit szívesen is csinálok. Az én feladatom, hogy meglévő táblázatba, szempontok alapján gyűjtsem a cégek adatait az internetről. Azért tetszik, mert kellően monoton, itthonról tudom végezni, a munkatársaim is nagyon aranyosak, és, ami a legfontosabb, élvezem! Igazi álom munka!”

Reni tavaly nyáron a Befogadó program keretében járt már a Magyar Postan, és kipróbált több feladatot. Akkor nagyon megtetszett neki a csomagszállító pálya. Amikor jött álláskeresési tanácsadásra hozzánk, akkor is emlegette, hogy szeretne szállítószalag mellett dolgozni. Nyáron részt vett egy munkára felkészítő táborban, képességfelmérésen, írtunk együtt újabb önéletrajzot, kipróbált munkahelyi feladatokat, majd jelentkezünk a Posta Csomag Logisztikai Központjában a vágyott feladatra. A posta speciális foglalkoztatási szakértője emlékezett rá, és szervezett neki egy interjút, amire elkísértük. Az interjú sikeres volt. Reni azóta is jól érzi ott magát a munkahelyén, és elégedettek vele.

Niki árufeltöltői iskolai gyakorlata alatt megszerette az áruk pakolását, a raktári munkát. Szerencsére az első munkahelyén is ezt végezheti. A Magyar Posta Csomag Logisztikai Központjában is csomagokat pakol november óta, ezúttal szállítószalagra. Ráadásul nincs egyedül, lett egy új kolléganője, akinek szintén mi segítettünk elhelyezkedni ebbe a feladatkörbe.

Korábbi sikeres kampányaink

2023.

„Jóügyekért” -Követes adománygyűjtés

Ebben a kampányban arra gyűjtottünk, hogy szakembereink a hozzánk forduló fiatalokat személyre szabottan, az egyedi igényeikre reagáló mentorálással tudják felkészíteni az elhelyezkedésre és  munkahelyük megtartására.

2022.

„Jóügyekért” -Követes adománygyűjtés

Ebben a kampányban autista és/vagy értelmileg akadályozott felnőttek önálló életvitelére való felkészítésére gyűjtöttünk. Az adományokból a Momentán Társulattal közösen improvizáción alapuló szituációs gyakorlatokat tartottunk. A szituációkat ügyfeleink saját mindennapi életéből merítettük, majd közösen feldolgoztuk biztonságos környezetben.

2022.

1 % kampány

Minden évben kérjük támogatóinkat, hogy Alapítványunknak ajánlják fel adójuk 1 százalékát. Ennek segítségével támogatjuk a fogyatékossággal élő embereket abban, hogy  munkát vállaljanak, ne terhet hanem erőforrást jelentsenek a társadalom számára. Egyúttal, ők maguk is hasznosnak és önállónak éljék meg magukat.

Legutóbbi kampányunkban 1 590 319 Ft-nyi adományt kaptunk.

Legyél az önkéntesünk!

LÉGY RÉSZESE A MINDENNAPJAINKNAK!

Alapítványunknál időről időre adódnak olyan feladatok, amelyekben nagyon jól jön néhány segítő kéz. Például, amikor értelmileg akadályozott vagy autista ügyfeleinknek szervezünk rendezvényt,  vagy épp hegyekben áll a szkennelni való, vagy felújítás utáni takarításhoz keresünk lelkes önkénteseket, akik nem bánják, ha épp piszkos lesz a kezük. Önkéntesnek lenni egyrészt menő, másrészt ajándék, harmadrészt lehetőség, hogy egy kicsivel jobbá tedd a világot! Keress minket, ha szívesen lennél önkéntesünk.  Keress minket, ha ráérsz néhány órára segíteni nekünk, írj nekünk az mmk@salvavita.hu e-mail címre.

Várjuk jelentkezésed!

Megszakítás