A Salva Vita Alapítvány 1993-ban jött létre, megalakulása óta a fogyatékos személyek esélyegyenlőségéért, társadalmi integrációjának megvalósításáért dolgozik. Kiemelt célunk a munkaerő-piaci esélyegyenlőség, és munkahelyi sokszínűség kialakításában való közreműködés.

Szolgáltatásaink Álláskeresőknek

Alapítványunk több mint 25 éve segíti fogyatékos, illetve megváltozott munkaképességű ügyfeleit az elhelyezkedésben és tartósan munkavállalásban. Az elmúlt 25 év alatt több száz embernek sikeresen segítettünk. Így várjuk mindazon fogyatékos vagy megváltozott munkaképességű emberek jelentkezését, akik segítséget kérnek a munkakereséshez.

Szolgáltatásaink Munkáltatóknak

Megváltozott munkaképességű álláskeresőt foglalkoztatni szándékozó munkáltatókat speciális HR megoldásokkal segítjük, hogy minél sikeresebben tudják kialakítani a megfelelő munkakört, feladatokat a megváltozott munkaképességű kollágáknak, emellett felkészítjük a szervezetet és a munkatársakat a megváltozott munkaképességű munkavállalók sikeres fogadása érdekében.

A toborzástól, munkaközvetítéstől a munkakörelemzésen és az érzékenyítésen át a belső képzésekig számos területen tudunk segítséget nyújtani céges partnereinknek.

Aktuális programjaink

Aktuális nemzetközi együttműködések

Kezdeményezésünkre alakult meg 2010-ben a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma, amely egy munkáltatókat tömörítő, az esélyegyenlőség érdekében működő szakmai és érdekvédelmi szervezet. A MEF tagjai összesen több mint 200.000 munkavállalót foglalkoztatnak.

Akkreditált felnőttképzési intézmény vagyunk, képzéseink dolgozni vágyó fogyatékos embereknek, a területen dolgozó szakembereknek és a fogyatékos emberek foglalkoztatására nyitott munkáltatók szólnak. Módszertani fejlesztések, szakkönyvek és módszertani filmek elkészítése fűződik a nevünkhöz.

Működésünk során alapvető érték az átláthatóság, a magas minőség, a hitelesség, a törvényesség és az ügyfélközpontúság.