A kuratórium elnöke:

Dr. Juhos Andrea

Dr. Juhos Andrea már több, mint 17 éve vezeti a vezetőképzéssel és karrier tanácsadással foglalkozó amerikai székhelyű Lee Hecht Harrison magyarországi irodáját. 2006-ban az Önkéntes Központ Alapítvány szervezésében elvégzett egy olyan képzést, melynek célja az önkéntesség és az önkéntes munka fogalmának és gyakorlatának hazai meghonosítása volt. Ezután került kapcsolatba a Salva Vita Alapítvánnyal, melynek azóta is kuratóriumi tagja. Szabadidejében halmozottan hátrányos helyzetű gyereket nevelő budapesti óvodákkal dolgozik együtt, és vezeti az Amerikai Kereskedelmi Kamara Versenyképes Munkaerő munkabizottságát.

A kuratórium tagjai:

Falvai Rita

Falvai Rita azon kívül, hogy felsőfokú oktatási tevékenységet végez, felnőttképzési vezetőként közreműködik a Vakok Állami Intézetében. Több mint 21 éve szupervízorként egyéni és csoportos üléseket, illetve kiképző pszichodráma vezetőként kiképző csoportokat vezet. Fogyatékosságügyi szakértőként a fogyatékos emberekkel, illetve a velük foglalkozó szervezetekkel 2000 óta áll kapcsolatban. Több, fogyatékossághoz kapcsolódó szakmai irányelv kidolgozója, kiadvány szerkesztője és szakmai lektora. A foglalkoztatásnak, mint a fogyatékos emberek egyik legfontosabb rehabilitációs színterének elkötelezett híve, a Salva Vita Alapítvány kuratóriumi tagságának vállalásakor is ez vezérelte.

Dr. Görög Klára

Gyermekgyógyász szakorvos, több mint két évtizedet töltött a gyógyszeriparban, multinacionális gyógyszercégek közép és felső-vezetőjeként. Jelenleg fejvadászként dolgozik az egészségiparban. Két évig volt a Salva Vita önkéntese, üzleti tanácsadóként támogatta az Alapítvány munkáját. Multinacionális cégek vezetőjeként töltött évei alatt a képviselt vállalatok CSR tevékenységének szervezésében vett részt, magánemberként is változatos módokon segíti a rászorulókat.

Dr. Krémer András

Dr. Krémer András főiskolai tanár a Szegedi Tudományegyetem JGYPK Alkalmazott Társadalomismereti Tanszékén, igazgatója az Oktatásügyi Közvetítői Szolgálatnak. Szakterületei: oktatásügyi, munkaügyi, környezeti és önkormányzati viták, társadalmi részvételi eljárások, társadalmi hatásvizsgálatok. Végzettségét tekintve szociológus és gépészmérnök. 1985-tol mintegy tíz éven keresztül volt kapcsolata egy sérült emberek foglalkoztatását megvalósító szövetkezettel, azóta is elkötelezett ezen a területen.

Vég Katalin

Végzettségét tekintve közgazda, szociálpolitikus és szociális munkás. Diplomáit a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, és az ELTE-n, valamint a Bristol University, UK szerezte. Egyetemi évei alatt, 1990-ben kezdett önkéntesként értelmi sérült emberekkel foglalkozni, itthon és külföldön. 1997-tol 2000-ig a Kézenfogva Alapítvány munkatársa, ahol értelmi és halmozottan sérült emberek számára igyekeztek családias lakóotthonok országos rendszerét kiépíteni. Gyermeke születése után, 2004-ben helyezkedett el a Salva Vita Alapítványnál. Két évig fejlesztési vezetőként dolgozott, 2006 februárja óta az ügyvezető igazgatói feladatokat látja el.

A felügyelőbizottság elnöke:

Dobák András

Külkereskedelmi és közgazdasági tanulmányai mellet tanácsadói és tréneri oklevelet is szerzett. HR igazgatóként szervezeti átalakulásokat irányított, vezetett cégakvizíciót, szervezetfejlesztési projekteket. Évekig Angliában dolgozott, nemzetközi HR feladatokat látott el Horvátországban és Szlovéniában.
Jelenleg saját tulajdonú tanácsadó cégét vezeti, szakterülete az üzleti és HR tanácsadás, szervezetfejlesztés, valamint a vezetői kompetenciafejlesztés.
A TESCO HR igazgatójaként ő kezdte el – Magyarországon a multinacionális cégek közül elsőként- az áruházláncban fogyatékos munkavállalók foglalkoztatását. Ennek révén került kapcsolatba a Salva Vita Alapítvánnyal, melynek munkáját a TESCO-tól való távozása után is figyelemmel kísérte, és immár a felügyelőbizottság elnökeként segíti.

Felügyelőbizottsági tag:

Átalné Bernáth Erzsébet

Közgazdasági egyetemet végzett, évekig egy hazai áruházláncnál dolgozott pénzügyi szakemberként.