Ön cége elkötelezett a sokszínűség és esélyegyenlőség mellett?

Szeretnének befogadó munkahelyi légkört, ahol mindenki megtalálhatja a helyét és kibontakoztathatja képességeit?

Szeretnének élni a sokszínűség nyújtotta gazdasági és emberi előnyökkel?

Akkor jó helyen jár!

Kérje segítségünket a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásával kapcsolatban. Kérje ajánlatunkat az alábbi témákban.

A Salva Vita Alapítvány 1993 óta támogatja a fogyatékos emberek munkavállalását, önálló életvitelét. Fogyatékossággal élő szakembereink és több évtizedes tapasztalatunk a garancia arra, hogy hiteles, valós és kipróbált módszerekkel segítjük cégét nemcsak abban, hogy megfeleljen a jogszabályi követelményeknek, hanem a befogadóbb munkakörnyezet kialakításában, valamint a hatékonyabb munkavégzés és ügyfélkiszolgálás megszervezésében is. Az elmúlt években számos kisebb és nagyobb, hazai és multinacionális vállalattal dolgoztunk együtt a vállalati hierarchia minden szintjén, s ez alatt az idő alatt alaposan megismertük igényeiket, problémáikat.

Ha a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására vonatkozó jogi háttért szeretné megismerni, töltse le összefoglaló kiadványunkat itt.

Miben tudjuk a cégeket támogatni?

01

Audit

Szakértőink segítenek megállapítani, mennyire felel meg a cég a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatási feltételeinek.

02

Szemléletformálás

Szemléletformáló workshopokat és vállalati programokat szervezünk, ahol a munkahelyi esélyegyenlőség kerül a középpontba.

03

Munkaerőközvetítés

Segítünk, hogy a megfelelő ember a megfelelő munkahelyre kerüljön, ahol hosszútávon helyt tud állni. 

A szolgáltatás Budapesten és agglomerációjában működik.

04

Rehabilitációs outplacement

Segítjük azon munkavállalókat, akiknek el kell hagyniuk a munkahelyüket. Támogatjuk a munkáltatókat, hogy minden fél számára megnyugtató megoldás szülessen.

05

Könnyen érthetően

Könnyen érthetőre fordítjuk a  munkahelyi kiadványokat, tájékoztatókat, hogy  minden dolgozó és ügyfél vagy vásárló megértse.

További együttműködési lehetőségek

Terembérlés a Szeglet Közösségi Térben

Egy hely, mely több mint rendezvényhelyszín. Bérelhető konferencia terem,  kávézó és catering egyben. Workshop konyha, fotó stúdió és rendezvényfotózás.

Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma

Magyarország első önszabályozó, munkáltatókat tömörítő, az esélyegyenlőség fontosságát hangsúlyozó szakmai és érdekvédelmi szervezete

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha fontosnak tartod, hogy befogadó munkahelyen dolgozz, várjuk megkereséséd.

A kapcsolatfelvételhez az adatkezelési nyilatkozatot ide kattintva olvashatod el.

Skip to content