A céged elkötelezett a sokszínűség és esélyegyenlőség mellett?

Szeretnél befogadó munkahelyi légkört, ahol mindenki megtalálhatja a helyét és kibontakoztathatja képességeit?

Szeretnél élni a sokszínűség nyújtotta gazdasági és emberi előnyökkel?

Akkor jó helyen jársz!

Kérd segítségünket a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásával kapcsolatban. Kérd ajánlatunkat az alábbi témákban.

A Salva Vita Alapítvány 1993 óta támogatja a fogyatékos emberek munkavállalását, önálló életvitelét. Fogyatékossággal élő szakembereink és több évtizedes tapasztalatunk a garancia arra, hogy hiteles, valós és kipróbált módszerekkel segítjük a cégeket nemcsak abban, hogy megfeleljenek a jogszabályi követelményeknek, hanem a befogadóbb munkakörnyezet kialakításában, valamint a hatékonyabb munkavégzés és ügyfélkiszolgálás megszervezésében is. Az elmúlt években számos kisebb és nagyobb, hazai és multinacionális vállalattal dolgoztunk együtt a vállalati hierarchia minden szintjén, s ez alatt az idő alatt alaposan megismertük igényeiket, problémáikat.

Ha a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására vonatkozó jogi háttért szeretnéd megismerni, töltsd le összefoglaló kiadványunkat itt.

Miben tudjuk a cégeket támogatni?

01

Audit

Szeretne ajtót nyitni új munkavállalók, ügyfelek, vásárlók számára? Audit szolgáltatásunk segít megtalálni és megszüntetni az esetleges akadályozó tényezőket?

Szakértőink segítenek megállapítani, mennyire felel meg a cég a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatási feltételeinek.

Segítünk elhárítani az esetleges akadályokat annak érdekében, hogy a cég alkalmas legyen fogyatékossággal élő emberek foglalkoztatására,ill. kiszolgálására.

02

Szemléletformálás

Szemléletformáló workshopokat és vállalati programokat szervezünk, ahol a munkahelyi esélyegyenlőség kerül a középpontba.

Miről szól egy vállalati esélyegyenlőségi nap vagy hét?
Ezen rendezvények alkalmával a fogyatékosság témáját színes, élményszerű, szórakoztató és emlékezetes módon tudjuk feldolgozni – minden esetben a személyes
találkozás lehetőségét nyújtva fogyatékossággal élő emberekkel.

03

Munkaerőközvetítés

Segítünk, hogy a megfelelő ember a megfelelő munkahelyre kerüljön, ahol hosszútávon helyt tud állni. 

Felmérünk, toborzunk, előszűrünk, felkészítünk, támogatjuk a beilleszkedést, utókövetünk.

A szolgáltatás Budapesten és agglomerációjában elérhető.

04

HR tanácsadás

A megváltozott munkaképesség témakörével kapcsolatban vagy közvetített munkavállalókkal kapcsolatban igény szerint HR tanácsadást nyújtunk. Legyen szó akár a megváltozott munkaképességű munkavállalóval kapcsolatos elakadásokról vagy egy új jogszabályról, akár a munkahelyen.

További együttműködési lehetőségek

Terembérlés a Szeglet Közösségi Térben

Egy hely, mely több mint rendezvényhelyszín. Bérelhető konferencia terem és kis termek, kávézó és catering workshop konyha egy helyen.

Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma

Magyarország első önszabályozó, munkáltatókat tömörítő, az esélyegyenlőség fontosságát hangsúlyozó szakmai és érdekvédelmi szervezete.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha fontosnak tartod, hogy befogadó munkahelyen dolgozz, várjuk megkereséséd.

Megszakítás