Csapatunk

Ismerj meg minket!

Vég Katalin

Vég Katalin

Ügyvezető

2016 óta vezetem az alapítványt, vagyis mindent elkövetek azért, hogy be tudjuk teljesíteni a missziónkat, és minél több fogyatékkal élő embernek tudjunk segíteni. Az a célom, hogy a Salva egy professzionális ugyanakkor jó hangulatú hely legyen, ahol öröm dolgozni, és ahova örömmel jönnek az ügyfelek is.

+ 36 70 452 40 69

veg.katalin@salvavita.hu

Biró Veronika

Biró Veronika

Projektmenedzser

Az Alapítvány nemzetközi együttműködéseinek létrejöttében, nemzetközi projektek koordinációjában dolgozom, jelenleg a L.I.K.E. projekt magyarországi projektmenedzsmentjét látom el. A szervezet tevékenységét pályázatírói tapasztalataimmal is igyekszem segíteni.

+36 70 398 50 42

biro.veronika@salvavita.hu

Bovier György

Bovier György

Üzletfejlesztési Igazgató

A Szeglet Közösségi- és Élménytér üzletfejlesztési igazgatójaként a különböző üzemeltetési teendők mellett fő feladatom, a Szeglet csapatának vezetése, a brand öregbítése, kommunikációja, partnerek felkutatása, a stratégiai pontok megvalósítása, valamint értékesítése. Ezen felül tapasztalati szakértőként segítem az alapítvány munkáját, valamint trénerként szemléletformáló projektekben veszek részt a Szeglet falain belül és kívül egyaránt.

+36-70-369-0684

bovier.gyorgy@szeglet.hu

Dénesné Spitzer Éva

Dénesné Spitzer Éva

Foglalkozási tanácsadó

Foglalkoztatási tanácsadóként dolgozom, melynek keretében megváltozott munkaképességű álláskeresőkkel és őket foglalkoztatni kívánó munkáltatókkal is kapcsolatban vagyok. Bízom benne, hogy tevékenységemmel hozzájárulok ahhoz, hogy a két fél sikeresen egymásra találjon, és sok ügyfelet tudok felkészíteni az álláskeresésre, hozzásegíteni a számára ideális munka megtalálásához.

+36 70 452 40 67

spitzer.eva@salvavita.hu

Déri Eszter

Déri Eszter

Projektmenedzser

Szeretem a jó történeteket. A Train the Competent Erasmus+ projektnek vagyok a vezetője, mely fogyatékossággal élő embereknek segít abban, hogy trénerek lehessenek, új perspektívák nyíljanak előttük, új lehetőségek, hogy önállóbb életet élhessenek, hogy a saját történetüket jó irányban fűzhessék tovább. 

+36 70 452 40 68

deri.eszter@salvavita.hu

Facsar-Bencsik Orsolya

Facsar-Bencsik Orsolya

Kommunikációs munkatárs

Nagyon fontos számomra a sokszínűség és az esélyegyenlőség, hogy minden ember ki tudjon teljesedni a számára legmegfelelőbb munkakörben és lehetőséget kapjon az értékteremtésre. A Salva Vita Alapítvány ezért dolgozik, én pedig azért, hogy ennek a híre minél több emberhez eljusson. Célom, hogy a tevékenységeinket egyre több munkáltató és álláskereső megismerje. Igyekszem minél több csatornán minél több információt eljuttatni az emberekhez.

bencsik.orsolya@salvavita.hu

Kapitány Imola

Kapitány Imola

Munkaerő-piaci és életviteli tanácsadó

Közel áll hozzám az emberi jogi szemlélet, az egyik legfontosabb célom az emberi méltóság tiszteletben tartása, alapvető érték számomra, ami mentén a munkámat végzem a „képessé tevés”. Ha ügyfeleinket a megfelelő mennyiségű és minőségű információval látjuk el, képesek meghozni döntéseiket. Szívesen veszek részt edukációs programokkal, önsegítő csoportokkal kapcsolatos munkában, rendszeresen vezetek képzéseket, csoportokat. A családokkal dolgozva fontosnak érzem a rendszerszemléletű munkát.

+36 70 452 40 62

kapitany.imola@salvavita.hu

Kappel Katalin

Kappel Katalin

Projekmenedzser, foglalkozási tanácsadó

Munkaerő-piaci szolgáltatásokkal foglalkozom, melyek keretében fogyatékosságügyi auditot, munkaerő-közvetítést végzek, és szemléletformáló workshopokat szervezek munkáltatók részére. Részt veszek a megváltozott munkaképességű ügyfeleknek és szüleik számára kidolgozott programok megvalósításában.

+36 20 249 69 10

kappel.katalin@salvavita.hu

Kotroczó Béla

Kotroczó Béla

Irodai kisegítő

Egykori intézeti vezetőm hívta fel figyelmemet a Salva Vita Alapítványra 2008-ban. Megkérdezte tőlem, hogy lenne-e kedvem az Alapítványnál dolgozni. A lehetőséget nagy örömmel fogadtam, és azonnal igent mondtam! Kisebb irodai munkákat, postázási és takarítási feladatokat látok el. Azóta a Salva Vita már az életem elengedhetetlen részévé vált!

+36 70 452 40 75

Lévai Zsuzsanna

Lévai Zsuzsanna

Pénzügyi munkatárs

A Salva Vita Alapítvány pénzügyi munkatársaként támogatom a kollégáimat pénzügyi, munkaügyi és adminisztratív területen szerzett tudásommal, így ők azzal foglalkozhatnak, amihez a legjobban értenek: segítik a megváltozott munkaképességű emberek társadalmi integrációját, a munkaerőpiacon történő elhelyezkedésen keresztül.

+36 20 380 70 36 

levai.zsuzsa@salvavita.hu

Nógrádi Áron

Nógrádi Áron

Szeglet munkatárs

Én felelek a Szeglet Közösségi- és Élménytér tisztaságáért, és kisebb kerti feladatokat is végzem. A rendezvények előtt átrendezem és berendezem a termeket, gondoskodom arról, hogy a vendégeket tökéletes rend és tisztaság fogadja. 

Smid Terézia

Smid Terézia

Pénzügyi asszisztens

Pénzügyi asszisztensként azon dolgozom, hogy az Alapítvány szakmai és pénzügyi munkájához nélkülözhetetlen pénzügyi és adminisztratív hátteret biztosítsam.  Támogatom az ügyvezető, a pénzügyi vezető és a kollégáim munkáját.

+36 30 760 26 14

smid.terezia@salvavita.hu

Tóthné Farkas Györgyi

Tóthné Farkas Györgyi

Projektmenedzser, foglalkozási tanácsadó

A Magyar Nemzeti Bank foglalkoztatási pályázatának vezetőjeként dolgozom. Közgazdász végzettségemet, HR területen és védett foglalkoztatásban szerzett mentori tapasztalatomat adom át. Segítek az álláskeresőknek munkát keresni, felkészülni a munkavégzésre, és összekötöm őket azokkal a társadalmilag felelős cégekkel, akik MMK-s munkavállalókat szeretnének alkalmazni.

+36 70 452 40 70

tothne.farkas.gyorgyi@salvavita.hu

Zsiday Krisztina

Zsiday Krisztina

Ifjúsági szakértő

A L.I.K.E. projekt szakmai vezetőjeként az ifjúsági ház programjának kialakítása, megvalósítása tartozik hozzám. 2004 óta dolgozom fiatalokkal, mint képző, mentor, tanácsadó, szakértő. Az évek során megszerzett szakmai tudásomat és kapcsolataimat, most 15-29 év közötti neet, foglalkoztatásban, oktatásban vagy képzésben részt nem vevő fiatalokkal és az elhelyezkedésüket segítő programok kapcsán kamatoztatom.

+36 70 452 40 71

zsiday.kriszta@salvavita.hu

Kajla

Kajla

Kutya

Fiatal korom ellenére már sokmindent átéltem. A Putrinka Alapítvány segítségével kerültem egy nógrádi kutyafalkából gazdámhoz. A Salva Vita Alapítvány és a Szeglet az első munkahelyem, ahol tevékenységeim közé tartozik a figyelemelterelés, labdázás és a simogatások gyűjtése. Plusz lábujjaim nem akadályoznak a feladataim ellátásában, sőt labda után különösen gyorsan futok.

Skip to content