Csapatunk

Ismerj meg minket!

Vég Katalin

Vég Katalin

Ügyvezető

2016 óta vezetem az alapítványt, vagyis mindent elkövetek azért, hogy be tudjuk teljesíteni a missziónkat, és minél több fogyatékkal élő embernek tudjunk segíteni. Az a célom, hogy a Salva egy professzionális ugyanakkor jó hangulatú hely legyen, ahol öröm dolgozni, és ahova örömmel jönnek az ügyfelek is.

+ 36 70 452 40 69

veg.katalin@salvavita.hu

Biró Veronika

Biró Veronika

Projektmenedzser

Az Alapítvány nemzetközi együttműködéseinek létrejöttében, nemzetközi projektek koordinációjában dolgozom, jelenleg a L.I.K.E. projekt magyarországi projektmenedzsmentjét látom el. A szervezet tevékenységét pályázatírói tapasztalataimmal is igyekszem segíteni.

+36 70 398 50 42

biro.veronika@salvavita.hu

Bovier György

Bovier György

Üzletfejlesztési Igazgató

A Szeglet Közösségi- és Élménytér üzletfejlesztési igazgatójaként a különböző üzemeltetési teendők mellett fő feladatom, a Szeglet csapatának vezetése, a brand öregbítése, kommunikációja, partnerek felkutatása, a stratégiai pontok megvalósítása, valamint értékesítése. Ezen felül tapasztalati szakértőként segítem az alapítvány munkáját, valamint trénerként szemléletformáló projektekben veszek részt a Szeglet falain belül és kívül egyaránt.

+36-70-369-0684

bovier.gyorgy@szeglet.hu

Déri Eszter

Déri Eszter

Projektmenedzser

Szeretem a jó történeteket. A Train the Competent Erasmus+ projektnek vagyok a vezetője, mely fogyatékossággal élő embereknek segít abban, hogy trénerek lehessenek, új perspektívák nyíljanak előttük, új lehetőségek, hogy önállóbb életet élhessenek, hogy a saját történetüket jó irányban fűzhessék tovább. 

+36 70 452 40 68

deri.eszter@salvavita.hu

Kappel Katalin

Kappel Katalin

Projekmenedzser, foglalkozási tanácsadó

Munkaerő-piaci szolgáltatásokkal foglalkozom, melyek keretében fogyatékosságügyi auditot, munkaerő-közvetítést végzek, és szemléletformáló workshopokat szervezek munkáltatók részére. Részt veszek a megváltozott munkaképességű ügyfeleknek és szüleik számára kidolgozott programok megvalósításában.

+36 20 249 69 10

kappel.katalin@salvavita.hu

Kapitány Imola

Kapitány Imola

Munkaerő-piaci és életviteli tanácsadó

Közel áll hozzám az emberi jogi szemlélet, az emberi méltóság tiszteletben tartása az egyik legfontosabb célom. A másik alapvető érték, ami mentén a munkámat végzem a „képessé tevés”. Meg vagyok róla győződve, hogy ha ügyfeleinket a megfelelő mennyiségű és minőségű információval látjuk el, képesek meghozni döntéseiket. Emiatt nagyon szívesen veszek részt edukációs programokkal, önsegítő csoportokkal kapcsolatos munkában, rendszeresen vezetek képzéseket, csoportokat. A családokkal dolgozva fontosnak érzem a rendszerszemléletű munkát, vagyis amennyiben lehetséges, a család, a közösség bevonását a munkába.

+36 70 452 40 62

kapitany.imola@salvavita.hu

Kotroczó Béla

Kotroczó Béla

Irodai kisegítő

Egykori intézeti vezetőm hívta fel figyelmemet a Salva Vita Alapítványra 2008-ban. Megkérdezte tőlem, hogy lenne-e kedvem az Alapítványnál dolgozni. A lehetőséget nagy örömmel fogadtam, és azonnal igent mondtam! Kisebb irodai munkákat, postázási és takarítási feladatokat látok el. Azóta a Salva Vita már az életem elengedhetetlen részévé vált!

+36 70 452 40 75

Nógrádi Áron

Nógrádi Áron

Szeglet munkatárs

Én felelek a Szeglet Közösségi- és Élménytér tisztaságáért, és kisebb kerti feladatokat is végzem. A rendezvények előtt átrendezem és berendezem a termeket, gondoskodom arról, hogy a vendégeket tökéletes rend és tisztaság fogadja. 

Smid Terézia

Smid Terézia

Pénzügyi asszisztens

Pénzügyi asszisztensként azon dolgozom, hogy az Alapítvány szakmai és pénzügyi munkájához nélkülözhetetlen pénzügyi és adminisztratív hátteret biztosítsam.  Támogatom az ügyvezető, a pénzügyi vezető és a kollégáim munkáját.

+36 30 760 26 14

smid.terezia@salvavita.hu

Szlávy Adrienne

Szlávy Adrienne

Pénzügyi vezető

Pénzügyi vezetőként számossá teszem azt a sokféle tevékenységet, amelyben az ügyfeleink számíthatnak ránk, emellett mindent elkövetek azért, hogy támogatóink és partnereink pénzügyi szempontból is mindent rendben találjanak, a pénzügyi és adminisztratív folyamatok szabályossága garantált legyen.

+36 70 452 40 60

szlavy.adrienne@salvavita.hu

Tóthné Farkas Györgyi

Tóthné Farkas Györgyi

Projektmenedzser, foglalkozási tanácsadó

A Magyar Nemzeti Bank foglalkoztatási pályázatának vezetőjeként dolgozom. Közgazdász végzettségemet, HR területen és védett foglalkoztatásban szerzett mentori tapasztalatomat adom át. Segítek az álláskeresőknek munkát keresni, felkészülni a munkavégzésre, és összekötöm őket azokkal a társadalmilag felelős cégekkel, akik MMK-s munkavállalókat szeretnének alkalmazni.

+36 70 452 40 70

tothne.farkas.gyorgyi@salvavita.hu

Zsiday Krisztina

Zsiday Krisztina

Ifjúsági szakértő

A L.I.K.E. projekt szakmai vezetőjeként az ifjúsági ház programjának kialakítása, megvalósítása tartozik hozzám. 2004 óta dolgozom fiatalokkal, mint képző, mentor, tanácsadó, szakértő. Az évek során megszerzett szakmai tudásomat és kapcsolataimat, most 15-29 év közötti neet, foglalkoztatásban, oktatásban vagy képzésben részt nem vevő fiatalokkal és az elhelyezkedésüket segítő programok kapcsán kamatoztatom.

+36 70 452 40 71

zsiday.kriszta@salvavita.hu

Skip to content