Csapatunk

Dénesné Spitzer Éva

Dénesné Spitzer Éva

Projektmenedzser - foglalkozási tanácsadó

Foglalkozási tanácsadóként dolgozom, melynek keretében megváltozott munkaképességű álláskeresőkkel és őket foglalkoztatni kívánó munkáltatókkal is kapcsolatban vagyok. Bízom benne, hogy tevékenységemmel hozzájárulok ahhoz, hogy a két fél sikeresen egymásra találjon, és sok ügyfelet tudok felkészíteni az álláskeresésre, hozzásegíteni a számára ideális munka megtalálásához.

+36 70 452 40 67

spitzer.eva@salvavita.hu

Biró Veronika

Biró Veronika

Nemzetközi projektekért felelős projektmenedzser

Az Alapítvány nemzetközi együttműködéseinek létrejöttében, nemzetközi projektek koordinációjában dolgozom, jelenleg egy Erasmus+ Stratégiai partnerségek projektmenedzsmentjét látom el, illetve a fiataloknak nyújtott szolgáltatásokat támogatom. A szervezet tevékenységét pályázatírói tapasztalataimmal is igyekszem segíteni.

+36 70 398 50 42

biro.veronika@salvavita.hu

Bovier György

Bovier György

Üzletfejlesztési Igazgató

A Szeglet Közösségi- és Élménytér üzletfejlesztési igazgatójaként a különböző üzemeltetési teendők mellett fő feladatom, a Szeglet csapatának vezetése, a brand öregbítése, kommunikációja, partnerek felkutatása, a stratégiai pontok megvalósítása, valamint értékesítése. Ezen felül tapasztalati szakértőként segítem az alapítvány munkáját, valamint trénerként szemléletformáló projektekben veszek részt a Szeglet falain belül és kívül egyaránt.

+36-70-369-0684

bovier.gyorgy@szeglet.hu

Demjén Zita

Demjén Zita

Foglalkozási tanácsadó

Foglalkozási tanácsadóként álláskeresésre felkészítő programokat, tréningeket tartok megváltozott munkaképességű ügyfeleinknek. Bízom benne, hogy munkámmal hozzájárulok ahhoz, hogy a leendő munkavállalók és munkáltatók egymásra találhassanak és kölcsönös elégedettséggel folytathassák a közös munkát. Pszichológiai, tréneri, HR és esélyegyenlőségi területen szerzett tapasztalataim ötvözöm munkám során.

demjen.zita@salvavita.hu

Dénes Ákos

Dénes Ákos

Projektmenedzser Event menedzser

A Szeglet Közösségi- és Élménytér (belinkelve) event menegereként velem találkozik az, aki termeink bérlése iránt érdeklődik. A rendezvények menedzselése mellett projektvezetői tevékenységet is ellátok, melynek keretében azokat a klubalkalmakat koordinálom és vezetem, melyeken ügyfeleink vesznek részt.

+36 70 452 40 64

teremberles@szeglet.hu

Facsar-Bencsik Orsolya

Facsar-Bencsik Orsolya

Kommunikációs munkatárs - szülési szabadság

Nagyon fontos számomra a sokszínűség és az esélyegyenlőség, hogy minden ember ki tudjon teljesedni a számára legmegfelelőbb munkakörben és lehetőséget kapjon az értékteremtésre. A Salva Vita Alapítvány ezért dolgozik, én pedig azért, hogy ennek a híre minél több emberhez eljusson. Célom, hogy a tevékenységeinket egyre több munkáltató és álláskereső megismerje. Igyekszem minél több csatornán minél több információt eljuttatni az emberekhez.

bencsik.orsolya@salvavita.hu

Kappel Katalin

Kappel Katalin

Projekmenedzser, foglalkozási tanácsadó

Munkaerő-piaci szolgáltatásokkal foglalkozom, melyek keretében fogyatékosságügyi auditot, munkaerő-közvetítést végzek, és szemléletformáló workshopokat szervezek munkáltatók részére. Részt veszek a megváltozott munkaképességű ügyfeleknek és szüleik számára kidolgozott programok megvalósításában.

+36 20 249 69 10

kappel.katalin@salvavita.hu

Kotroczó Béla

Kotroczó Béla

Irodai kisegítő

Egykori intézeti vezetőm hívta fel figyelmemet a Salva Vita Alapítványra 2008-ban. Megkérdezte tőlem, hogy lenne-e kedvem az Alapítványnál dolgozni. A lehetőséget nagy örömmel fogadtam, és azonnal igent mondtam! Kisebb irodai munkákat, postázási és takarítási feladatokat látok el. Azóta a Salva Vita már az életem elengedhetetlen részévé vált!

+36 70 452 40 75

Lévai Zsuzsanna

Lévai Zsuzsanna

Pénzügyi munkatárs

A Salva Vita Alapítvány pénzügyi munkatársaként támogatom a kollégáimat pénzügyi, munkaügyi és adminisztratív területen szerzett tudásommal, így ők azzal foglalkozhatnak, amihez a legjobban értenek: segítik a megváltozott munkaképességű emberek társadalmi integrációját, a munkaerőpiacon történő elhelyezkedésen keresztül.

+36 20 380 70 36 

levai.zsuzsa@salvavita.hu

Pécsi Mária

Pécsi Mária

Iratkezelő

A Salva Vita Alapítvány irattárának rendszerezésén dolgozom. Feladataim közé tartozik a dokumentumok válogatása, rendezése, fénymásolása, szkennelése, archiválása, a kért anyagok előkeresése. Fontos számomra, hogy az irattár rendjének megtartása által segítsem az alapítvány adminisztratív tevékenységét.

Smid Terézia

Smid Terézia

Pénzügyi asszisztens

Pénzügyi asszisztensként azon dolgozom, hogy az Alapítvány szakmai és pénzügyi munkájához nélkülözhetetlen pénzügyi és adminisztratív hátteret biztosítsam.  Támogatom az ügyvezető, a pénzügyi vezető és a kollégáim munkáját.

+36 30 760 26 14

smid.terezia@salvavita.hu

Tóthné Farkas Györgyi

Tóthné Farkas Györgyi

Projektmenedzser, foglalkozási tanácsadó

Közgazdász végzettségemet, HR területen és védett foglalkoztatásban szerzett mentori tapasztalatomat adom át. Segítek az álláskeresőknek munkát keresni, felkészülni a munkavégzésre, és összekötöm őket azokkal a társadalmilag felelős cégekkel, akik MMK-s munkavállalókat szeretnének alkalmazni. Jelenleg emellett a szervezet adománygyűjtési stratégiájának megvalósításában is dolgozom.

+36 70 452 40 70

tothne.farkas.gyorgyi@salvavita.hu

Vég Katalin

Vég Katalin

Ügyvezető

2016 óta vezetem az alapítványt, vagyis mindent elkövetek azért, hogy be tudjuk teljesíteni a missziónkat, és minél több fogyatékkal élő embernek tudjunk segíteni. Az a célom, hogy a Salva egy professzionális ugyanakkor jó hangulatú hely legyen, ahol öröm dolgozni, és ahova örömmel jönnek az ügyfelek is.

+ 36 70 452 40 69

veg.katalin@salvavita.hu

Zsiday Krisztina

Zsiday Krisztina

Közösségi média tartalomgyártó, ifjúsági szakértő

Sokszínű tapasztalattal, tudással rendelkezem. Ennek megfelelően mind fiatalokhoz, mind a kommunikációhoz értek, melyet az Alapítványnál kamatoztatok is.

2021-23 között a L.I.K.E. projekt szakmai vezetőjeként az ifjúsági ház teljeskörű szakmai programjáért feleltem. Jelenleg a szervezet Erasmus+ projektje keretében nyújtott ifjúsági programjainak szakmai vezetését látom el. 

+36 70 452 40 71

zsiday.kriszta@salvavita.hu

Megszakítás