Csapatunk

Dénesné Spitzer Éva

Dénesné Spitzer Éva

Rehabilitációs mentor - autista szakértő

Foglalkozási tanácsadóként dolgozom, melynek keretében megváltozott munkaképességű álláskeresőkkel és őket foglalkoztatni kívánó munkáltatókkal is kapcsolatban vagyok. Bízom benne, hogy tevékenységemmel hozzájárulok ahhoz, hogy a két fél sikeresen egymásra találjon, és sok ügyfelet tudok felkészíteni az álláskeresésre, hozzásegíteni a számára ideális munka megtalálásához.

+36 70 452 40 67

spitzer.eva@salvavita.hu

Biró Veronika

Biró Veronika

Nemzetközi projektekért felelős projektmenedzser

Az Alapítvány nemzetközi együttműködéseinek létrejöttében, nemzetközi projektek koordinációjában dolgozom, jelenleg egy Erasmus+ Stratégiai partnerségek projektmenedzsmentjét látom el, illetve a fiataloknak nyújtott szolgáltatásokat támogatom. A szervezet tevékenységét pályázatírói tapasztalataimmal is igyekszem segíteni.

+36 70 398 50 42

biro.veronika@salvavita.hu

Bovier György

Bovier György

Üzletfejlesztési Igazgató

A Szeglet Közösségi- és Élménytér üzletfejlesztési igazgatójaként a különböző üzemeltetési teendők mellett fő feladatom, a Szeglet csapatának vezetése, a brand öregbítése, kommunikációja, partnerek felkutatása, a stratégiai pontok megvalósítása, valamint értékesítése. Ezen felül tapasztalati szakértőként segítem az alapítvány munkáját, valamint trénerként szemléletformáló projektekben veszek részt a Szeglet falain belül és kívül egyaránt.

+36-70-369-0684

bovier.gyorgy@szeglet.hu

Demjén Zita

Demjén Zita

Foglalkozási tanácsadó

Foglalkozási tanácsadóként álláskeresésre felkészítő programokat, tréningeket tartok megváltozott munkaképességű ügyfeleinknek. Bízom benne, hogy munkámmal hozzájárulok ahhoz, hogy a leendő munkavállalók és munkáltatók egymásra találhassanak és kölcsönös elégedettséggel folytathassák a közös munkát. Pszichológiai, tréneri, HR és esélyegyenlőségi területen szerzett tapasztalataim ötvözöm munkám során.

+36 70 452 40 62

demjen.zita@salvavita.hu

Dénes Ákos

Dénes Ákos

Projektmenedzser - Event menedzser

A Szeglet Közösségi- és Élménytér event menegereként velem találkozik az, aki termeink bérlése iránt érdeklődik. A rendezvények menedzselése mellett projektvezetői tevékenységet is ellátok, melynek keretében azokat a klubalkalmakat koordinálom és vezetem, melyeken ügyfeleink vesznek részt.

+36 70 452 40 64

teremberles@szeglet.hu

Facsar-Bencsik Orsolya

Facsar-Bencsik Orsolya

Kommunikációs munkatárs - szülési szabadság

Nagyon fontos számomra a sokszínűség és az esélyegyenlőség, hogy minden ember ki tudjon teljesedni a számára legmegfelelőbb munkakörben és lehetőséget kapjon az értékteremtésre. A Salva Vita Alapítvány ezért dolgozik, én pedig azért, hogy ennek a híre minél több emberhez eljusson. Célom, hogy a tevékenységeinket egyre több munkáltató és álláskereső megismerje. Igyekszem minél több csatornán minél több információt eljuttatni az emberekhez.

bencsik.orsolya@salvavita.hu

Kappel Katalin

Kappel Katalin

Vállalati kapcsolattartó, A4you auditor

Munkaerő-piaci szolgáltatásokkal foglalkozom, melyek keretében fogyatékosságügyi auditot, munkaerő-közvetítést végzek, és szemléletformáló workshopokat szervezek munkáltatók részére. Részt veszek a megváltozott munkaképességű ügyfeleknek és szüleik számára kidolgozott programok megvalósításában.

+36 20 249 69 10

kappel.katalin@salvavita.hu

 Kléger Aranka

Kléger Aranka

Adományszervezési koordinátor

Szívügyem a társadalmi esélyegyenlőség, az elfogadás és a sokszínűség támogatása. A Salva Vita működésével támogatja a fogyatékkal élők munkába állását, ehhez én azzal járulok hozzá, hogy törekszem minél szélesebb körben, minél több emberhez eljuttatni munkánk esszenciáját. TE, aki olvasod ezeket a sorokat pedig úgy tudsz kapcsolódni, ha lehetőségeidhez képest támogatod munkánkat.

+36 70 452 40 68

kleger.aranka@salvavita.hu

Kókai Gábor

Kókai Gábor

Informatikai tanácsadó, rendszerelemző

Szívügyem az esélyegyenlőség megteremtése. Informatikusként az infokommunikációs akadálymentesítés a feladatom. Szemléletformáló workshopokon, mint tapasztalati szakértő, a hallásveszteséggel élők technológiai és kommunikációs támogatásával is foglalkozom.

+36 30 559 5619

kokai.gabor@salvavita.hu

Kotroczó Béla

Kotroczó Béla

Irodai kisegítő

Egykori intézeti vezetőm hívta fel figyelmemet a Salva Vita Alapítványra 2008-ban. Megkérdezte tőlem, hogy lenne-e kedvem az Alapítványnál dolgozni. A lehetőséget nagy örömmel fogadtam, és azonnal igent mondtam! Kisebb irodai munkákat, postázási és takarítási feladatokat látok el. Azóta a Salva Vita már az életem elengedhetetlen részévé vált!

+36 70 452 40 75

Lévai Zsuzsanna

Lévai Zsuzsanna

Pénzügyi munkatárs

A Salva Vita Alapítvány pénzügyi munkatársaként támogatom a kollégáimat pénzügyi, munkaügyi és adminisztratív területen szerzett tudásommal, így ők azzal foglalkozhatnak, amihez a legjobban értenek: segítik a megváltozott munkaképességű emberek társadalmi integrációját, a munkaerőpiacon történő elhelyezkedésen keresztül.

+36 20 380 70 36 

levai.zsuzsa@salvavita.hu

Maliczky Tímea

Maliczky Tímea

Pénzügyi asszisztens

Az Alapítvány asszisztenseként elsősorban pénzügyi területen segítem kollégáimat.

Részt veszek pályázati programok lebonyolításában, céges rendezvények szervezésében is.

Örömmel erősítem a csapatot, akinek szívügye az esélyegyenlőség és elkötelezettség a fogyatékosággal élő személyek támogatásában.

+36 20 499 55 33

maliczky.timea@salvavita.hu

Pécsi Mária

Pécsi Mária

Iratkezelő

A Salva Vita Alapítvány irattárának rendszerezésén dolgozom. Feladataim közé tartozik a dokumentumok válogatása, rendezése, fénymásolása, szkennelése, archiválása, a kért anyagok előkeresése. Fontos számomra, hogy az irattár rendjének megtartása által segítsem az alapítvány adminisztratív tevékenységét.

Smid Terézia

Smid Terézia

Üzemeltetési vezető

Szeglet Közösségi Ház üzemeltetési vezetőjeként gondoskodom a rendezvények zökkenőmentes lebonyolításához szükséges feltételek megteremtéséről. Háttér munkámmal támogatom kollégáimat is Alapítványunk célkitűzéseinek megvalósításában.

+36 30 760 26 14

smid.terezia@salvavita.hu

Tóthné Farkas Györgyi

Tóthné Farkas Györgyi

Foglalkozási tanácsadó - szülési szabadság

Közgazdász végzettségemet, HR területen és védett foglalkoztatásban szerzett mentori tapasztalatomat adom át. Segítek az álláskeresőknek munkát keresni, felkészülni a munkavégzésre, és összekötöm őket azokkal a társadalmilag felelős cégekkel, akik MMK-s munkavállalókat szeretnének alkalmazni. Jelenleg emellett a szervezet adománygyűjtési stratégiájának megvalósításában is dolgozom.

+36 70 452 40 70

tothne.farkas.gyorgyi@salvavita.hu

Vég Katalin

Vég Katalin

Ügyvezető

2016 óta vezetem az alapítványt, vagyis mindent elkövetek azért, hogy be tudjuk teljesíteni a missziónkat, és minél több fogyatékkal élő embernek tudjunk segíteni. Az a célom, hogy a Salva egy professzionális ugyanakkor jó hangulatú hely legyen, ahol öröm dolgozni, és ahova örömmel jönnek az ügyfelek is.

+ 36 70 452 40 69

veg.katalin@salvavita.hu

Zsiday Krisztina

Zsiday Krisztina

Ifjúsági szakértő - Ifjúsági Ház szakmai vezető

Sokszínű tapasztalattal, tudással rendelkezem. Ennek megfelelően mind fiatalokhoz, mind a kommunikációhoz értek, melyet az Alapítványnál kamatoztatok is.

2021-23 között a L.I.K.E. projekt szakmai vezetőjeként az ifjúsági ház teljeskörű szakmai programjáért feleltem. Jelenleg a szervezet Erasmus+ projektje keretében nyújtott ifjúsági programjainak szakmai vezetését látom el. 

+36 70 452 40 71

zsiday.kriszta@salvavita.hu

Megszakítás