Az alábbiakban különböző ábrákat láthatsz.

Ezek kis négyzetek, amelyek abban különböznek egymástól, hogy a kis négyzeteken lévő vonalka különböző helyen van: az elsőn bal oldalt, a másodikon alul, a harmadikon a négyzet bal alsó sarkán, a negyediken pedig a jobb felső sarkán. A feladatod az lesz, hogy a következő oldalon soronként, balról jobbra haladva megkeresd azokat az ábrákat, amelyek pontosan úgy néznek ki, mint az ennek az oldalnak a tetején látható ábrák. Fontos, hogy nem a négy ábrát együtt kell keresned, hanem ha a négy ábra közül valamelyikkel egyforma ábrát látsz, azt kell kihúznod.

Sárga négyzet fogja jelölni azt az ábrát, amelynél tartasz. Ha úgy gondolod, hogy a jelenlegi ábra egyike annak a négynek, amiket keresel, nyomd meg az Entert az ábra megjelöléséhez. Ha a kijelölt négyzet nem tartozik azok közé, amiket keresel, nyomd meg a jobbra mutató nyilat ahhoz, hogy a következő ábrára léphess. 

Maximum 5 percig dolgozhatsz. A teszt az utolsó ábra megjelölésével vagy az idő lejártával fejeződik be. Ekkor már semmi mást nem kell majd csinálnod a beküldéshez mert az automatikusan fog megtörténni. 

Ha szeretnéd, oldd meg az első próbasort, gyakorlásképpen. Itt amikor az utolsó ábráról is döntöttél, a teszt automatikusan kiértékeli a jelöléseidet: a zölddel keretezett négyzetek a helyes, a pirossal jelölt négyzetek pedig a helytelen válaszokat jelölik majd. 

Megszakítás