Salva Vita

Alapítvány

 

Együtt. Működünk.

Adj egy esélyt adód 1%-ával!

18057409-2-43

friss hírek

Találj velünk munkahelyet

Találj velünk munkatársat

Boldog munkavállaló

Elégedett munkáltató

Adj egy esélyt adód 1%-val!

Tudsz segíteni!

Mindössze ennyit tegyél, és tavalyi adód 1%-a jó célra megy

A gombra kattintva átjutsz az NAV Ügyfélkapuba, ahol bejelentkezés után megadhatod a Salvát kedvezményzettként.

Miért ajánljuk minden munkáltatónak, hogy foglalkoztasson megváltozott munkaképességű munkavállalókat?

SOKSZÍNŰSÉG

Meggyőződésünk, hogy a munkahelyek meg tudják változtatni a világot, ha elköteleződnek a sokszínűség mellett. Gondoljunk csak bele, hogy több mint 4,5 millió ember tölti élete egyharmadát a munkahelyén Magyarországon. Képzeljük el, mi történne, ha itt megtanulnánk együttműködni olyan emberekkel, akik különböznek tőlünk? Egészen biztos, hogy a munkán kívüli szavaink és tetteink is megváltoznának.

MEGTÉRÜLÉS

Ma már szinte minden nagyvállalat tudja, hogy a sokszínűség jó dolog, fontos dolog, hogy az a helyes, ha erre odafigyelünk. De tapasztalataink szerint még nem minden vállalat tudja, hogy gazdaságilag is a sokszínűség a racionális döntés. Számos kutatás bizonyítja ugyanis, hogy a sokszínű cégek, a valóban befogadó cégek üzleti eredménye jelentős mértékben meghaladja a többi vállalatét.

BEFOGADÁS

A sokszínűségi célkitűzés önmagában azonban nem elég. A befogadásról nem elég beszélni, nem elég számokat kitűzni, azt művelni kell, tenni kell érte. Ebben tud segíteni a cégeknek a Salva Vita Alapítvány tanácsadással, szolgáltatásokkal, tréningekkel, vállalati rendezvényekkel, munkaerő közvetítésével, kiadványokkal. Mi azért dolgozunk 30 éve, hogy segítsük a cégeket egy befogadó munkakörnyezet kialakításában. Keress minket! Együtt. Működünk.

MEGTARTÁS

A megváltozott munkaképességű munkatársak egy megbízható és lojális munkavállalói kört alkotnak, akik produktivitása – az általános vélekedésekkel ellentétben – az átlagostól nem tér el, és hozzáállásukat tekintve elkötelezettebbek, lojálisabbak a munkáltatójuk irányába.

Az ő munkájuk a mi küldetésünk!

A hozzánk forduló fogyatékkal élő embereknek személyre szabott segítséget nyújtunk.

Segítünk a hivatalos iratok intézésében, a számukra elérhető ellátások megszerzésében, és természetesen a munkavállalásban. Egy hosszabb beszélgetést és felmérést követően közösen vitatjuk meg, hogy milyen irányba induljunk el az álláskeresés során.

Tudunk segíteni önéletrajz írásban és az állásinterjúra való felkészülésben, próbainterjú szervezésében, de akár az alapvető word és excel ismeretek elsajátításában is. Akiknek szüksége van rá, elkísérjük az állásinterjúra, segítjük a munkahelyi beilleszkedést és a feladatok betanulását.

Minden ügyfelünket – igény szerinti intenzitással – utókövetjük, hogy biztosak legyünk benne, hogy megtalálta a helyét és minden rendben van vele.

Hozzánk bármikor, akár hónapokkal, évekkel később is fordulhatnak ügyfeleink, ha segítségre van szükségük egy munkahelyi probléma megoldásában, vagy ha munkahelyet szeretnének váltani.

Találj munkát

Teremts munkát

Hallgatsz vagy olvasol?

7. adás – Szántai Károly 

Web akadálymentesség 

2024. március 18.

Irány a podcast!

Podcast sorozatunk 7. adásának vendége  Szántai Károly informatikus mérnök, egyben web akadálymentességi szakértő. Közel 20 éve foglalkozik weboldalak akadálymentesítésével. Adásunkban többek között a szaktanácsadás, audit tevékenység és a webakadálymentességi workshopok, képzések bonyolítása során megszerzett tapasztalatairól kérdeztük.

Zero Call Award –

Bécsben díjazták a Salva Vita Alapítványt

2024. március 1.

Irány a blog!

A Salva Vita tevékenységét most külföldön is elismerték: az alapítvány munkatársai Bécsben egyedüli magyar szervezetként vehették át a Zero Project Award 2024 elismerést a 18–29 éves fiatalok integrációját segítő L.I.K.E. programjukért. A díjat olyan szervezeteknek ítélik oda, amelyek elkötelezettek a fogyatékossággal élő személyek támogatásában. 

Egyéb projektek

Állandó tevékenységeink mellett időről időre egyedi projekteket is megvalósítunk.

Nézd meg, milyen különleges projekten dolgozunk. Ismerd meg eredményeinket!

Fiataloknak szóló programjaink

Fókuszban az önállóság

Megszakítás