Munkaközvetítés

Munkaközvetítő szolgáltatás álláskereső, egészségkárosodás miatt, megváltozott munkaképességű munkavállalók és az őket foglalkoztatni szándékozó munkáltatók számára.

Olyan álláskeresők jelentkezését várjuk, akik komplex minősítéssel rendelkeznek, és megmaradt egészségi állapotuk 60% vagy annál kisebb mértékű (vagy össz-szervezeti egészségkárosodásuk 40 % vagy annál nagyobb mértékű).

Miben segítünk az álláskeresőknek?

Felkészülés az álláskeresésre, állásinterjúra. Segítünk megtalálni az álláskereső végzettségének, tapasztalatának, és egészségi állapotának megfelelő munkahelyet, munkakört. Sikeres munkába álláskor, segítünk a munkahelyi beilleszkedésben.

Álláskeresőknek jelentkezni az mmk@salvavita.hu e-mail címen lehet, önéletrajz és egy általános tartalmú motivációs levél elküldésével.

Miben segítjük a munkáltatót?

Húsz éves szakmai tapasztalatunk alapján, speciális HR megoldásokkal segítjük megtalálni a megfelelő munkakört, feladatokat és felkészíteni a szervezetet és a munkatársakat, a megváltozott munkaképességű munkavállalók sikeres fogadása érdekében. Minden megbízónknak egyedi megoldásokat javaslunk (tanácsadás, átvilágítás, tréning stb.)

Vállaljuk a toborzás és kiválasztás folyamatának megvalósítását. Segítséget nyújtunk a jogszabályi háttér megismerésében és megfelelő alkalmazásában.

Munkáltatók további információért keressék: Héthelyi Attila  hethelyi.attila@salvavita.hu

Segítő vásárlás: Megváltozott munkaképességű emberek által készített minőségi termékek vására.

A linkre kattintva kattintva az űrlap kitöltésével támogathatja Alapítványunkat
Fogyatékosság-barát Munkahely: Elismerés a fogyatékos emberek foglalkoztatását elősegítő munkáltatóknak.

Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma: csatlakozzon, ha az Ön cége is tenni akar az esélyegyenlőségért!